Kjempetilbud - Sørlandets Travpark 28. januar

Championer.JPG

Vi ønsker å fylle restauranten for å hedre våre championer fra 2017. Derfor slår vi til med et supertilbud under utdelingen søndag 28.januar!

For kun 149 kroner får du vår nydelige varmmatsbuffet, og det beste av alt; dessert er også inkludert!

Restauranten og buffet åpner kl. 17:00 

Championatpokalene vil bli delt ut fra scenen i restauranten. Møt opp denne dagen for å skape en verdig ramme rundt dette høydepunktet for championene på Sørlandets Travpark i 2017!

Julemeny 2017

Vi tilbyr tradisjonell julemeny.

Julemeny Kombi kr. 239,-

Ribbe, Pinnekjøtt, Medisterpølse, Medisterkake, rødkål, kålrotstappe, brun saus, kokte poteter og tyttebær.

Julemeny Ribbe kr. 239,-

Ribbe, Medisterpølse, Medisterkake, rødkål, brun saus, kokte poteter og tyttebær.

Julemeny Pinnekjøtt kr. 239,-

Pinnekjøtt, kålrotstappe, sjy og kokte poteter.

 

Riskrem med jordbærsaus kr. 69,-

Karamellpudding med karamellsaus kr. 79,-

 

Minimum bestilling på julemat 15 personer.

(bestilling på 10-14 pers kr. 290,-)

Maten hentes på vårt kjøkken, Sørlandets travpark, Travparkveien 30, 4636 Kristiansand.

Vi kan også levere mot et tillegg i prisen på kr. 500,-

 

Vi starter med julemat fra 1. november t.o.m. 22. desember.

Bestilling: www.matparken.no/julemat

Konfirmasjonsmeny 2017

Konfirmasjonsmeny  2017

•  BBQ svineribbe.

•  Stekte kyllinglår.

•  Spanske kjøttboller i tomatsaus.

•  Saltbakte Amadinepoteter.

•  Kald skinkestek med surkål og sviske.

•  Røkelaks med eggerøre.

•  Lefserull med spekeskinke og kremost.

•  Ovnsbakte scampi i chili & hvitløk.

•  Kremet potetsalat.

•  Focaccia og Aioli.

•  Brød og smør.

 

Pris per person Kr. 290,-

Maten er lagt opp på porselensfat og klar for servering. Varmmaten er lagt i alu.bakker og er klar til oppvarming.

Hentes på vårt i kjøkken i Travparkveien 30 om ikke annet er avtalt.

Minimum bestilling 15 personer. Levering Kristiansand kr. 500,-

Bestilling gjøres ved å fylle ut skjema under.

Minimum 15 personer, endelig antall må bekreftes 1 uke før levering
Allergener eller lingnende
Levering *
Navn *
Navn

Serverer på årets siste dag

KJØKKENSJEF KIM ANDRÉ FLATEN, MATPARKENS FAR, SAMMEN MED FRODE HAMRE. FOTO: HESTEGUIDEN.COM

KJØKKENSJEF KIM ANDRÉ FLATEN, MATPARKENS FAR, SAMMEN MED FRODE HAMRE. FOTO: HESTEGUIDEN.COM

Tradisjonen tro sponser Matparken årets siste løpsdag på Sørlandets Travpark. I tillegg til nydelig mat og seiersdekken serverer kjøkkensjefen en solid lås i V65-finalen.

Kjøkkensjef Kim André Flaten går en hektisk uke i møte før han og kokkene i Matparken kan unne seg en velfortjent ferie.

Serverer også de aktive
- Vi har utlevering av julemat og ulike lunsjer hver eneste ukedag, både til faste og nye kunder. I tillegg har vi kontinuerlig matproduksjon på kjøkkenet som vanlig før det virkelig tilspisser seg mot helgen med levering av catering til flere julebord. Fredag avholder vi personalfest for de dyktige servitørene våre, og før løpene på søndag byr vi på julelunsj til funksjonærene i Travparken, forteller Flaten, som også rekker å servere julelunsj til trenerne og de stallansatte i Travparken på mandag før noen roligere dager kan nytes for kjøkkenpersonellet.

Sterke referanser
Med referansefirmaer som blant annet Kristiansand Dyrepark, Godt Levert, Oase og National Oilwell Varco har Matparken skaffet seg et sterkt merkevarenavn på Sørlandet.
- Vi liker å omtale oss som en liten bedrift med veldig stor kapasitet, sier kjøkkensjefen med et smil, og har hold for sin påstand.
- Vi har faktisk levert julebord for opp til 1900 mennesker på ett selskap, og er vant til å drifte store stevner med tusenvis av bespisende hver dag.

To hester i V65-finalen
Det blir ikke bare matprat 24 timer i døgnet, en voksende interesse for spill på travhester har også ført til at Flaten er godt pålest når Travparken byr inn til årets siste løpsdag. Han serverer gjerne en V65-lås til publikum.
- Jeg har allerede fått tittet litt på det, og det er en jevn og kvalitetsfylt omgang. I V65-finalen ser jeg ingen som kan gjøre noe med 4 Princess Of Love og 10 Twain Bi. Dette bør være en solid lås, mener kjøkkensjefen.

Av Rickhard Ekhaug

 

Julebuffet på Sørlandets Travpark

Ribbe, Pinnekjøtt, Medisterpølse, Medisterkake, rødkål, kålrotstappe, brun saus, kokte poteter og tyttebær. Riskrem med jordbærsaus mm.

Ribbe, Pinnekjøtt, Medisterpølse, Medisterkake, rødkål, kålrotstappe, brun saus, kokte poteter og tyttebær. Riskrem med jordbærsaus mm.

Søndag 30. oktober kl. 17:30 – 20:00

Varm julebuffet ink. dessertbord og kaffe kr. 250,-

Lørdag 12. November kl. 13:30 – 16:30

Julebuffet med varme og kalde retter ink. dessertbord og kaffe kr. 350,-

Søndag 27. November kl. 17:30 – 20:00

Varm julebuffet ink. dessertbord og kaffe kr. 250,-

Søndag 18. Desember kl. 17:30 – 20:00

Varm julebuffet ink. dessertbord og kaffe kr. 250,-

Bordreservasjon: kim@matparken.no

Gratis billetter - Natt-Travet med Stage Dolls

Vi deler ut 10 gratis billetter til konsert med Stage Dolls på Sørlandets Travpark 22. juli

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å like Matparken sin Facebookside, kommenter på Facebook posten hvem du vil ha med deg. Vi trekker ut fortløpende mot sommeren. 5 x 2 billetter.

Billetter kan også kjøpes her.

For VIP billetter inkludert mat kontakt Kim@matparken.no

Søndagsbuffet på Sørlandets Travpark 5. juni

  • Langtidsstekt Svinenakke med grønnsaker
  • Hamburger i brioche brød
  • Ovnsbakt laks med kremet skalldyrsaus
  • Stekte kyllinglår med champignonsaus
  • Panna cotta med sjokolademousse
  • Eplekake med vaniljekrem

Buffet fra 17:45 - 20:00

Voksen Kr. 199,- 12-16 år Kr 99,- og under 12 år Kr 75,-

Dessert selges separat. Med mat kr 30. Uten mat kr 40.

Telefon: 915 23 580         E-post: Kim@matparken.no

Grillbuffet

Grillbuffet med langtidsstekt entrecote  og svinenakke, Smakspølser x 2 typer (brød, ketchup, sennep, løk) Kremet potetsalat, broccolisalat, grønn salat og dressing. Bakte Amandine poteter med Maldonsalt og olivenolje. Peppersaus, BBQ-saus og Kryddersmør. Focaccia og Aioli.

Vi stiller med grill og kokker, ta kontakt i dag med vår kjøkkensjef Kim Andrè for en hyggelig matprat og gode tilbud. E-post:kim@matparken.no Mobil: 915 23 580

Konfirmasjon 2016

Vi kan tilby en smakfull konfirmasjonsmeny med mange spennende retter inkludert dessert.

  • Langtidsstekt svinenakke med BBQ-saus.
  • Stekte kyllinglår.
  • Spanske kjøttboller i tomatsaus.
  • Saltbakte Amadinepoteter.
  • Røkelaks med eggerøre.
  • Lefserull med spekeskinke og kremost.
  • Marinerte scampi i chili & hvitløk.
  • Pastasalat med pesto.
  • Focaccia og Aioli.
  • Tapasdessert.

Pris per person Kr. 300,-

Maten er lagt opp på porselensfat og klar for servering. Varmmaten er lagt i alu.bakker og er klar til oppvarming.

Hentes på vårt i kjøkken i Travparkveien 30 om ikke annet er avtalt.

Bestilling: kim@matparken.no

Varm lunsj til bedrifter i Kristiansand.

Matparken tilbyr utkjøring av varm lunsj til bedrifter i Kristiansand.

Vi serverer bla. gryteretter, lasagne, kylling, kjøttboller, stekt ris med kylling, biff stroganoff, pastaretter, svinestek, kjøttkaker, lapskaus og taco.

Bestill i dag før kl 12 og vi leverer allerede i morgen.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

kim@matparken.no

Mandag-fredag

Gratis levering i Sørlandsparken.

Åpent 1. påskedag for bestilling av catering

Vi har fått en del forespørsler til 1. påskedag og det vil være mulighet å bestille catering til denne dag. For levering denne dag må bestillingen være inne hos oss senest kl. 12:00 fredag 18. mars.

Vår tapas meny kan du finne her.

Vi legger alltid opp vår Tapas på porselensfat klar for servering, og varm maten legges i alu.bakker klar for oppvarming. Spør oss gjerne om levering og ferdig oppvarmet mat!

Ta kontakt i dag med vår kjøkkensjef Kim Andrè for en hyggelig matprat og gode tilbud.

E-post:kim@matparken.no Mobil: 915 23 580